ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟ سفر خبرساز دختر و داماد پزشکیان به قزاقستان/ دفتر رئیس‌جمهور واکنش نشان داد + تصاویر سفر

جزئیات دیدار مجمع نمایندگان استان تهران با آیت الله رئیسی

رئیس مجمع نمایندگان استان تهران با اشاره به دیدار این مجمع با رئیس جمهور از دستور وی برای تشکیل کمیته‌ای به منظور پیگیری آلودگی هوای پایتخت و بررسی وضعیت خودروهای دپو شده در گمرکات خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۱ - ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 30
کد خبر: ۱۰۷۴۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، سیدرضا تقوی در تشریح دیدار اخیر مجمع نمایندگان استان تهران با رئیس جمهور گفت: نخستین دیدار رئیس‌جمهور با استان‌های آذربایجان شرقی و غربی بود و دیدار مجمع نمایندگان استان تهران هم دومین دیدار بود که در این نشست مسائلی مانند حمل و نقل عمومی، آلودگی هوا، خودروهای دپو شده در گمرکات، مالیات، تراکم فروشی، بهداشت و درمان، شهرسازی، شهرک‌های اقماری و حاشیه نشینی مطرح شد.

وی با اشاره به اینکه هر کدام از نمایندگان با توجه به تقسیم بندی وظایف، دیدگاه های و مشکلات را مطرح کردند، ادامه داد: یکی از نمایندگان با توجه به جمعیت بالای تهران از رئیس جمهور درخواست کرد که جمعیت عظیم 12 تا 13 میلیونی پایتخت به سه استان تقسیم شود تا مدیران و دستگاه های اجرایی بهتر بتوانند به امور استان رسیدگی کنند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس یازدهم افزود: از حجت الاسلام رئیسی درخواست شد که در این دیدار تاکید شد که 54 درصد مالیات کل کشور از استان تهران تامین می‌شود و این رقم قابل توجهی برای بودجه دولت است بنابراین باید با توجه به مشکلات عدیده به پایتخت نگاه ویژه داشته باشیم.

تشکیل کمیته ای به منظور پیگیری آلودگی هوای پایتخت

تقوی یادآور شد: یکی از مطالبات جدی نمایندگان تهران توجه ویژه به معضل آلودگی هوای تهران بود و رئیس جمهور دستور تشکیل کمیته ای برای پیگیری آن را داد و مقرر شد دستگاه های مربوطه کمیته ای را به ریاست استاندار تهران تشکیل تا گام های موثری برای کنترل این معضل برداشته شود.

رئیس مجمع نمایندگان استان تهران آلودگی هوای پایتخت را معضلی جدی دانست که بسیاری از متخصصان و پزشکان آن را ریشه و منشا بخش قابل توجهی از بیماری‌ها می دانند و گفت: تعدد دستگاه‌ها در آلودگی هوا مشکلی جدی است و با اشاره به این مشکل خواستار ایجاد فرماندهی واحد برای هماهنگ شدن دستگاه ها و پرهیز از جزیره ای عمل کردن و هم افزایی دستگاه ها شدیم.

تقوی با یادآوری انتقاد نمایندگان از افزایش تراکم‌فروشی و شکل‌گیری شهرک‌های اقماری اطراف تهران و همچنین شهرستان های آن تصریح کرد: نمایندگان دغدغه داشتند که مسائل آموزشی، درمان و بهداشتی، اشتغال و آبفای حاشیه نشینان باید مورد توجه قرار گیرد البته مساله حریم شهرهای اطراف تهران نیز مطرح و از عدم اخذ سند توسط مردم به دلیل مشخص نشدن حریم انتقاد شد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس یادآور شد: می‌طلبد وزارت کشور با کمک وزارت جهادکشاورزی، منابع طبیعی و همچنین سازمان ثبت اسناد و املاک کشور این مشکل مردم را حل کنند تا مردم بتوانند برای ایجاد مراکز تجاری، صنعتی و مسکونی سند بگیرند و تکلیف شهرداری ها برای ارائه خدمات به مردم مشخص شود همچنین در این دیدار توسعه مترو پردیس و اسلامشهر و طلب شهرداری از دولت که تاکنون پرداخت نشده و رقمی نجومی است مطرح و تاکید شد که برای توسعه مترو توسط شهرداری دولت باید بدهی خود را پرداخت کند.

وی افزود: نمایندگان شهرستان‌های اطراف تهران هم به تشریح وضعیت مشکلات خود پرداختند و بر این باور بودند که برخی مناطق پرجمعیت با کمبود شدید تخت بیمارستانی مواجه هستند و باید برای درمان به شهرستان های اطراف و یا تهران مراجعه کنند.

رئیس مجمع نمایندگان استان تهران ادامه داد: در این دیدار تاکید شد که مجلس برای همکاری و همراهی با دولت سیزدهم اعلام آمادگی می‌کند البته رئیس جمهور هم با ابراز امیدواری یادآور شد که با همکاری، وحدت و یکپارچگی می‌توان بر مشکلات غلبه و مطرح کرد که در حال حاضر زمان پرداخت سررسید اوراق دولت گذشته فرا رسیده و به طور میانگین ماهیانه باید 10 هزار میلیارد تومان قرض های گذشته را پرداخت کنیم و این مبلغ قابل توجهی است که دولت باید بپردازد.

دستور رئیس جمهور برای بررسی وضعیت خودروهای دپو شده در گمرکات

تقوی افزود: موضوع دپو و بلاتکلیفی هزاران دستگاه خودرو در گمرکات کشور هم در این نشست مطرح شد و رئیس‌جمهور به رئیس دفترشان دستور بررسی موضوع را داد همچنین موضوع ساماندهی و کاهش تعداد مناطق آزاد به منظور جلوگیری از فرار مالیاتی از جمله مباحثی بود که بنده در این نشست مطرح کردم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر